Britt's world 

Cultuureducatief medewerker en Hulpjuf 

 

Britt begon met dansen op haar 4 jaar. Nu is ze 19 en danst ze nog steeds. Ze begon met ballet en Jazz. Daarna volgde ze modern en pointes.       Drie jaar geleden is ze veranderd van dansschool waar ze nu vooral Girly danst. Zelf houdt ze van Girly en Urban.

Inmiddels is ze doorgegroeid naar docent en administratief/communicatief medewerker bij Dancers Lab.

Ze heeft al vele opdrachten als cheerleader gedaan en heeft enkele videoclips opgenomen met haar dansgroep. Ook optredens op evenementen en shows zijn haar niet vreemd.

Naast haar studie bedrijfsmanagement vindt ze tijd voor ontspanning en plezier heel belangrijk. Dat probeert ze ook te laten zien in haar lessen. Het is belangrijk voor haar dat dansers bijleren maar op een ontspannende manier.

Dansen is sinds jongs af aan haar passie geweest en die wil ze graag met anderen delen.

Naast studeren, dansen en lesgeven houdt ze veel van reizen en tijd spenderen met haar vrienden en vriendinnen. Sporten doet ze graag, zo gaat ze in de vakanties en in haar vrije tijd gaan waterskiën en sneeuwskiën. Daarnaast is ze een liefdevol persoon en staat ze voor wederzijds respect. Ze probeert als danser zelf zoveel mogelijk te groeien en bij te leren tijdens de lessen die ze zelf volgt.

 

“In mijn lessen richt ik me op de dansers. Ik focus op lenigheid, kracht en techniek aangevuld met leuke choreo’s . Op die manier ontwikkelen de dansers zich op een ontspannende manier. Zo kan ik mijn liefde voor de danswereld delen met anderen”

Portfolio