Elise's world 

Docent Hip Hop & Dancehall

 

Als jarenlange danseres heeft Elise reeds verschillende uiteenlopende dansstijlen achter de rug, van HipHop tot Modern. Ze startte namelijk met dansen toen ze 6 jaar was en kreeg de danskriebels onmiddellijk te pakken. Een vijftal jaar danste Elise wedstrijden in teamverband bij Danssport Vlaanderen. In 2014 werd ze met het team Vlaams Kampioen.


Zelf specialiseert Elise zich voornamelijk in Urban, Dancehall & Girly. Dit omdat ze de vies en het energiegehalte in deze stijlen heel tof vindt.

Als student Klinische Orthopedagogiek & Disability Studies hecht Elise veel belang aan de ontwikkeling van onze dansers. Waar iedereen zichzelf kan zijn en kan groeien in zijn eigen talent, op eigen tempo. Ze wil dan ook een aanspreekpunt zijn voor haar dansers en hecht veel belang aan het maken van een connectie en een goede sfeer.

 

Naast het lesgeven, zelf dansen en studeren door is Elise ook een echte ‘mamabear’ voor haar katje Lowie. Ze is een zorgzaam type dat altijd voor anderen klaarstaat. Daarnaast reist Elise heel graag of gaat ze graag op weekend om er even tussenuit te zijn. Even gaan wandelen of een boek lezen om helemaal tot rust te komen doet ze ook vaak. In haar vrije tijd probeert Elise zich nog meer bij te scholen om nog zoveel mogelijk kennis op te doen over verschillende onderwerpen. Bijleren stopt nooit, er is altijd ruimte voor (zelf)ontwikkeling.

 

"Tijdens mijn lessen leg ik voornamelijk focus op energie en attitude, aangevuld met de nodige basics, techniek en portie fun. Op die manier wil ik mijn eigen passie doorgeven aan mijn leerlingen.”

Portfolio