ABONNEMENTEN 2021-2022

De kleine lettertjes 

In de open les week zijn alle danslessen gratis, indien je niet meteen kan kiezen na 1 proefles is er de mogelijkheid om in jouw tweede les nog eens proef te doen.
Enkel wanneer je €6 cash meeneemt naar de les, wanneer je jou dan inschrijft voor een bepaalde dansles wordt dit van jouw bedrag afgetrokken.
Alle prijzen zijn incl. BTW en geldig van 8 september tot 30 juni 2021. 10-beurtenkaarten zijn 4 maanden geldig vanaf de dag van aankoop.
Bij het “abonnement bronze, silver, gold & glitter”, bepaal je welke stijlen je wil volgen. Indien je in het midden van het jaar van dansstijl wil wisselen kan dit enkel na overleg met de dansschool! 
Er is GEEN mogelijkheid op terugbetaling indien u wenst te stoppen met de lessen. Dit geldt ook voor onze kampen.

Verzekering 

De prijzen zijn exclusief verzekering, de verzekering bedraagt €30 per lid. Op dit bedrag krijg je €15 terug van de mutualiteit.
Tijdens onze lessen zijn alle leden verzekerd tegen ongevallen en op de kortste weg van en naar huis.
Indien je tijdens de les een kwetsuur oploopt verwittig ons onmiddellijk. De verzekeringsmaatschappij moet hiervan binnen de 24uur op de hoogte gesteld worden.
Download hier ons aangifteformulier. 

Terugbetaling mutualiteit 

Als lid van Dansschool Dancers Lab hebt u recht op een terugbetaling via de mutualiteit. Informeer bij je mutualiteit voor meer informatie.

Betalen bij het begin van het semester

Wij vragen steeds om na de open les week zo spoedig mogelijk te betalen. Indien we merken dat dit niet gebeurd kunnen wij het dansend lid weigeren om deel te nemen aan de dansles.
Dit is heel belangrijk voor onze verzekering.
Het inschrijvingsgeld kan je zowel cash betalen of storten op onze rekening.

Dansschool Dancers Lab
BE86 7360 6290 3150
Mededeling 
(Naam + dansstijl + soort abonnement)